Vinduer og døre

Trænger dine døre og vinduer til en kærlig hånd?

Lad os hjælpe dig. Vi udfører alle former for reparationer af døre og vinduer. Skal dine døre og vinduer udskiftes helt, klarer vi også det.

Spar penge med nye vinduer

Trækker det ind fra dine døre og vinduer, har de fleste en tendens til at skrue godt op for radiatoren. Og det koster altså på varmeregningen. Derfor kan det være en god investering at få nye døre og vinduer. Du vil med garanti kunne mærke en forskel på varmeregningen.

Du kan f.eks. vælge at få opsat energivinduer, som er designet til at holde bedre på varmen end almindelige vinduer.

Ignorerer du problemet med træk og kulde fra vinduer og døre, kan det i værste fald føre til fugtskader og skimmelsvamp.

Få de vinduer og døre, du ønsker

Valg af vinduer og døre er i høj grad et spørgsmål om personlig smag.

Måske ønsker du vinduer og døre i materialer som træ og plast? Eller måske vil du gerne have dine døre og vinduer specialfremstillet?

Lige meget hvad du ønsker, kan vi hjælpe dig.

På vores værksted finder du et bredt udvalg af alt fra tagvinduer til branddøre. Vi har det meste inden for rækkevidde. Har vi ikke det, du søger, bestiller vi det gerne hjem til dig.

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet påbegyndes. På den måde kan du få indsigt i, hvad du bør være opmærksom på, når du skal have nye døre og vinder. Vi rådgiver dig også i, hvad der skal til for, at dine døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

Kontakt os

Vi giver dig med glæde et uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre eller renoveringen af ældre. Går du med tankerne om specialfremstillede vinduer, så står vi klar til at vejlede dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig.